tirsdag 5. januar 2010

Fisken - rotter i våtdrakt av Arne Berggren


Sjanger: Komedie / Humor


Om boka:

Det handler da om gutten Aldo Monrad som skal dra på fiske tur. Aldo er da en tenårings gutt som har så veldig veldig lyst og debutere «seksuelt». Aldo drømmer stadig vekk om å få seg et ligg med jenta Andrine. Han drømmer dag og natt om seksuelle ting mellom han og Andrine. Familien til Aldo består da av trygve, mamma, pappa, den lille ungen og Aldo han selv. Aldo han selv liker ikke høsten så veldig bra ( dette er på høsten) , og han spør faren sin om fisketuren dem skulle dra på og det ble i høstferien sa han. Dette ser da Aldo veldig ned på.
På skolen en dag fikk Aldo vite at søstra til Andrine skulle ha en fest. Dette ble da midt i høstferien og da skulle han selvsagt på fisketur. På denne såkalte fisketuren så falt faren til aldo om og han ringte helikopter ambulansen. Når dem var på sykehuset hadde faren til aldo fått et hjerteinfarkt.
I slutten dro da Aldo på den festen til søstra til Andire. Han sto ved siden av Pia puggtryne på terrassen. Pia puggtrynet var en jente Aldo tenkte veldig mye på i starten bortsett fra Andrie. Han sa at bakom det fæle fjeset var det faktisk noe fint osv. Han tenkte også og ha seksuell omgang med Pia og.
Når dem sto på terrassen gikk de på et rom sammen. Og det siste Aldo sa var at «det er nå alt begynner»

hva jeg syns:

Jeg syns det var en kjedelig bok. Det var sånn at jeg ikke fikk lyst og lese

videre. Det skulle være en artig bok. Men jeg syns den ikke var artig i det

tatt. Anbefales ikke.

Terningkast: 2

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar