tirsdag 5. januar 2010

Alene sammen av Charlotte Glaser Munch



Utgivelsesår: 2004.
Sjanger: roman

Boka handler om en jente og en gutt, Kira og Kikke. I begynnelsen er bege forelsket og vil bli sammen. Bege er ganske så forskjellige men tenker veldig likens, det er det som gjør at de blir sammen. Gjennom forholdet skjer det forskjellige hendelser og blan annet så skal Kikke begynne på en annen skole i en annen by og det tenker Kira veldig mye på, hvordan skal det bli når han drar? Hva blir å skje med henne? Blir forholdet slutt? Kikke tenker også mye på dette men velger å vente til det nermer seg mere. Dise hendelsene kommer de se seg lett gjennom, men så kommer de til kanksje det som gjør at helle deres lange forhold tar slutt hvor mye krangling og diskusjoner oppstår.

Temaet for denne romanen er nok forhold og tilgivelse, gjennom boka tror jeg forfatteren vil fram til hvor viktig det er å si sanheten til hverandre!

Jeg syns denne boka var bra, for den viste mye følelser, hvordan både Kira og Kikke føler seg og hvordan de føler seg i forhold til det forholdet.
Handlingen var veldig bra, i begynnelsen var det ikke så mye spenning, kom litt i midten og aller mest i slutten.
Tror denne boka viser veldig godt hvordan forhold egentlig er, hvordan både jenten og gutten tenker i forholdet, det er også noe av det som gjorde at boka var bra.
Denne boka får i terningn kast 4 til 5 av meg!

Jente 9D

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar